Tenlane Oy
Laadukkaan turvallista rakentamista
Uutiset

Soliditet (Pohjoismaiden johtava luottotieto- ja yritysinformaatiotalo) on myöntänyt Tenlane Oy:lle AAA-reittauksen!

Rating perustuu Soliditet Finlandin kehittämään automaattiseen luottoluokitusjärjestelmään. Se on jatkuvapäivitteinen järjestelmä, joka yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota järjestelmällisesti keräämällä ja analysoimalla arvioi yrityksen luottokelpoisuutta ja sen kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä sitoumuksista.

Ei ole reittauksiin tarvittavaa riittävää liikevaihtoa, ilman sitoutuneita työntekijöitämme! Näinollen suuret kiitokset jokaiselle ammattilaisellemme, luokituksen edesauttamisesta omalla työllään!

Kiitokset kuuluvat myös tuulan ja ullan tilitoimistolle (Allround office), yrityksen verotukseen, palkkoihin sekä muihin merkittäviin taustatoimenpiteisiin liittyvistä ponnistuksista!


12.-13.05.2012 osallistumme vartin salibandyturnaukseen myllypuron Arena centerissä. Tule mukaan kannustamaan Tommin vetämä joukkueemme voittoon! Erikoiskoutsina voimatimpurimme Pirde.


Tenlane Rockers osallistuu firmarokin karsintoihin mikkelin osakilpailussa 25.05.2012. Toimintaamme nähden "syrjäinen" paikka johtuu yrityksemme orkesterin poikien menojen sovittamisesta ja mahdolliseksi jäi ainoastaan tämä päivämäärä. Tervetuloa kannustamaan judea+kumppaneita..!


Tenlanen työntekijät viettivät tämän vuoden pikkujoulut, virkistysmatkaillen syksyisessä lontoossa. Viikonlopun mittainen (19.-20.11.11) ekskursiomme sujui vapaamuotoisen yhteisen toiminnan merkeissä. Nähtäväksemme tuli niin tulevan kesän olympialaisten kisapaikkojen rakennustyöt, kuten myös lontoon kattavan metrolinjaston liveharjoittelu. Taisi matkalle joku brittipubikin osua. Kiitos vielä jälkikäteen kaikille osallistujille!


 


Etusivu
Yhteystiedot
Uutiset
Vuokramiespalvelut
Referenssit
Kuvagalleria