Tenlane Oy
Laadukkaan turvallista rakentamista
Vuokramiespalvelut

Yrityksemme tarjoaa käyttöösi osaavia osaajia ja juuri niin pitkäksi aikaa kuin yhdessä katsomme tarpeelliseksi tai te itse päätätte.

Osaajamme koostuvat kaikenlaisista rakennusalan ammattinimikkeistä; Rakennusmies, Timpuri, Kirvesmies, Apumies, Rakennussiivooja, Rakennuslogistikko, Kantohenkilö, Timanttihioja ...

Erotumme muiden vastaavia palveluita tarjoavien yritysten joukossa, yhdellä sanalla->
Työmoraali

Vuokraamme työntekijöitämme vain ja ainoastaan suorittamaan annettua työsuoritusta, EI viettämään aikaansa siellä kulloisellakin työmaalla.
Tämän ovat lukuisat asiakkaamme jo havainneetkin ja siirtyneet käyttämään palveluitamme, varsinkin äkillisten kiirehuippujen ratkaisemiseksi.

Työntekijöidemme pieni vaihtuvuus on rakentajaa helpottava seikka, koska näin homma on työn suorittajilla hanskassa ja resursseja sekä aikaa vievää työmaahan perehdyttämistä ei tarvitse olla tuon tuosta tekemässä.

Työturvallisuuskortti, tulityökortti jne. löytyvät aina, sieltä työvarusteiden taskuista.

Tarjoamme myös erittäin kokeneita kantoporukoita kalusteiden ja vastaavien kantotöihin. Osaajamme tekevät ns. kalustekeikat aina urakkatahdilla, vaikka olisimme teidän kanssa tuntiveloituksesta sopineet. Vastuuvakuutuksemme korvaa mahdolliset vahingot mutta vankka kokemus on parempi ennaltaehkäisijä siirrettävien tavaroiden vahingoittumattomuuden takaamiseksi, ripeästikin toimittaessa.

Varustamme työntekijämme, kulloisenkin työkohteen tarpeen mukaan tarvittavilla työkaluilla sekä asusteilla. Tarvittaessa osaajamme saapuu työkohteeseen, vaikka kuumavesipainepesurin kanssa, jos se teille on välttämätöntä?

Tarjoamme tietenkin pidempiaikaisempiakin työpanoksia, jos teillä tällainen tarve on? Voimme edetä esimerkiksi kehittämämme logistiikkapaketin mukaisesti, jo aivan työmaan alusta lähtien.

Kysy lisää tarjoamistamme palveluista 24/7!

Kai Liukkonen

Yrittäjä

040-558 2950, 050-558 2912 tai 09-2211690

Etusivu
Yhteystiedot
Uutiset
Vuokramiespalvelut
Referenssit
Kuvagalleria